Big time prob -1 reply

Please wait...

Nicho_1337

/~/ Flip_Sider \~\

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

108 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Plz help i was playing AA and then it closed and said

No Label OS: Windows 98 4.90 (Build: 73010104) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 864 MHz with 383MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (5304) General protection fault! History: UObject::GetPathName <- UObject::ProcessEvent <- (AttachW_M249_SAW Weapons_Cache.AttachW_M249_SAW14, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment::PostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M249_SAW14) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

please help!




CHCDude05

I'm too cool to Post

50 XP

4th November 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

My AA crashes on me sometimes, its always a different error for me, but anyway do you get this alot? I know if i were you i wouldn't play AA on that machine, AA probably looks like a slide show more than anything.

Some things to try: -Download latest detonator drivers from NVIDIA -Download Lastest DX9 from Microsoft -If those don't work, it looks like a reinstall might do the trick

Hope it helps ya out!




&#931;l.Ðestructo

People say I post too much

50 XP

12th February 2004

0 Uploads

1,449 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

hey, yeah i used to get a similar error to that, back when i had a GF4 MX440, and his advice worked for like a day or two, and eventually 3months ago i got so annoyed thet i just upgraded my video card to a Radeon 9600Pro, since then i never had a problem. also helped every other game i own IMMENSELEY

---------------------------------------------------------

:thumbsup: [COLOR=Red]ATI[/COLOR] all the Way! :naughty:




&#931;l.Ðestructo

People say I post too much

50 XP

12th February 2004

0 Uploads

1,449 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Also the 9600Pro is a VERY cheap card, especially for Americanas!




bonzail

I'm too cool to Post

50 XP

4th March 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 15 years ago
  • For all of you who would argue that NVIDIA is superior. Well you my mofo friends need to take a look further beyond what you own and take a look at a few websites which actually scientifically test them.
  • For your error might i suggest you re-install the game, get more VRAM, Upgrade to Windows XP.
  • Very rarely it is a server error, yet it is still possible.
  • It sounds like your .ini file is buggered. Re-install will most likely fix it.
  • Anyone who doesn't have DX9 and the latest drivers should get them
  • If you people don't understand what a driver is then don't ask!! Wait till you're not an idiot



Nicho_1337

/~/ Flip_Sider \~\

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

108 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

dont chat shite you tit head go get UN banned




Nicho_1337

/~/ Flip_Sider \~\

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

108 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

btw i just have to restart my computer.




munkeybox

things that make u go hmmm

50 XP

7th February 2004

0 Uploads

38 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

upgrade! u have howmany posts and how much advise on this topic?seriosly save your allowance and upgrade, youll b glad u did! oh ya -controversy creator- i guess u are waiting 2 eh!