Cannot Play at ALL! -1 reply

Please wait...

lostfrend

I'm too cool to Post

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I downloaded the 1.5 to 1.6 patch and have this problem: I get on a server to whatever the "start" screen is such as the main control panel in Pipeline. The clock is ticking but nothing is happening and I cannot even talk to other players. It will stay that way forever. I have this same problem in 1.5 2 out of 3 times I tried to sign on, but it eventually worked. Now ever time it happens so I cannot play. I then downloaded and installed the full version of 1.6 (uninstalled previous version first) and still have the same problem. ANY HELP?




valor_dragon

Dread thinks I'm a special person

50 XP

17th December 2002

0 Uploads

330 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

you can go into the console and type reconnect




lostfrend

I'm too cool to Post

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Thanks for the Help but I still have the same problem. I type reconnect and it still ends up the same way. Any other ideas?




valor_dragon

Dread thinks I'm a special person

50 XP

17th December 2002

0 Uploads

330 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

hmm, i guess you better find another server because you cant type reconnect when the server is full.




lostfrend

I'm too cool to Post

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

I can tell when the server is full, if it is and I type reconnect thn is says the server is full. But otherwise it will leave me in the same situation - At primary screen but nothing is happening.




azzkiker

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

4,259 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Re-install/ download! TRY!




lostfrend

I'm too cool to Post

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

I downloaded the full version from a new site (Fileshack) and it still has the same exact problem.




azzkiker

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

4,259 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

Then.......there MUST be something wrong with YOUR PC!!! :uhm: