HAOM server problem -1 reply

Please wait...

THE-DZA

I don't spend enough time here

50 XP

28th November 2002

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hello people

I have a bit of a problem with my HAOM

When I start it and I join my game some times it just crashes get stuck during the end and the beginning of a new game ( when the screen turns black ) but this happens 4 or 5 times in the beginning and about 3, 4 times more random in the day.

so my question is Does anyone know a solution or does someone have the same problems with it.

spank u very much :spank:

Greetz FoxCrow_{NpNg}




(AKA)zer0

(KRT)zer0

50 XP

21st March 2003

0 Uploads

176 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

i have only seen that problem when you are also playing on your host computer. off the top of my head, i'd say it's a ram issue. when running two p.c.'s, i have never seen a problem. that may not help, but i'm trying.




Deathhound

Slightly cooler than a n00b

50 XP

31st January 2003

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

I also have a problem with it. I cant even use mine everytime i start it up it doesnt work. I get this error message " The server did not start correctly please close down the DOS box and try again can anyone tell me whats wrong??

:smokin:




(AKA)zer0

(KRT)zer0

50 XP

21st March 2003

0 Uploads

176 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

deathound, your problem is unusual. maybe go through yor server config file in your system folder and compare it to the one in the AA faq. there's always the re-install option. although, i would reinstall the actuall game.




Deathhound

Slightly cooler than a n00b

50 XP

31st January 2003

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

As a matter a fact i already came to the conclusion to reinstall the game and even reinstalling the program doesnt fix my problem its really really weird




(AKA)zer0

(KRT)zer0

50 XP

21st March 2003

0 Uploads

176 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

i don't know what to say. it's got to be a ram issue, or maybe your cpu is pissed off. go to msconfig and see how many start up programs you are running and check your processes also. i don't know what you have, but maybe your running too many bacground services. try a ram defragging program like freemem or pc booster. if you repost with more info one of us should come up with an idea...




azzkiker

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

4,259 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Re-installing isn't always the best way! What if the SETUP was corrupted??? Try re-downloading!

P.S. There's a NEW version of HAOM out! (1.0.63)! Try downloading that one! Hope it helps! :D




(AKA)zer0

(KRT)zer0

50 XP

21st March 2003

0 Uploads

176 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

good point