HAOM v1.0.70 -1 reply

Please wait...

Sire

I'm too cool to Post

50 XP

29th March 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I have used HAOM before at an earlier version and had absolutely no problems hosting an America's Army server. Now with the new version I can't tell what I'm doing wrong and I've left this running for 3 days and still doesn't show up in the Gamespy or AA browsers. After about 3 days of the server running the console looks like this: Executing Class Engine.ServerCommandlet Unreal engine initialized Browse: MOUT_McKenna.aao?Name=Recruit?Class=AGP_Character?team=250 LoadMap: MOUT_McKenna.aao?Name=Recruit?Class=AGP_Character?team=255 Bound to AGP.dll Bound to IpDrv.dll Bound to Editor.dll Bound to Fire.dll Missing Package Package T-Characters.Soldier Missing Package Package T-Characters.Soldier Missing Package Package T-Characters.Soldier.Soldier_SHIRT_Green_Opfor_Miles Missing Package Package T-Characters.Soldier Missing Package Package T-Characters.Soldier.Soldier_FACE_Cauc_003 Missing Package Package T-Characters.Soldier Missing Package Package T-Characters.Soldier.Soldier_PANTS_Blk_Opfor Missing Package Package T-Characters.Soldier Missing Package Package T-Characters.Soldier.Soldier_HAND_Cauc Collecting garbage Purging garbage Garbage: objects: 28523->28491; refs; 412590 Game class is 'AGP_GameTeamObjective' Winsock: version 1.1 <2.2>, MaxSocks=32767, MaxUdp=65467 Winsock: Socket queue 131072 / 131072 Winsock: I am jesus <192.168.1.100> TcpNetDriver on port 1717 Server Package: GamePlay Server Package: AGP_Effects Server Package: AGP_UI Server Package: AGP Server Package: AGP_Gameplay Server Package: AGP_Characters Server Package: AGP_AI Server Package: AGP_Inventory Server Package: AGP_Script Server Package: AGP_Objects Spawning: IpDrv.GameSpyQR Spawning: IpDrv.SCIQR Level is Level MOUT_McKenna.myLevel Bringing Level MOUT_McKenna.myLevel up for play <20>... InitGame: ?Name=Recruit?Class=AGP_Characters.AGP+Character?team=255 Base Mutator is MOUT_McKenna.Mutator0 GameInfo::InitGame : bEnableStatLogging False sLogDir C:\PROGRA~1\AMERIC~1\logs\200403272029.log SCIQR: You need to set [IpDrv.SCIQR]'s 'IP' field in your .ini SCIQR: ...otherwise, we won't talk to the Andromeda server. SCIQR: ...Set IP to your server's public address! AGP_GameDeathMatch::PostBeginPlay<> 7 1 GameSpyQR - IP: 66.42.163.234 port: 1717 lan: 0 nat: 1 IP: 66.42.163.234 port: 1717 Public: 1 NAT: 0 AGameSpyQR::execQRInit<> - qr2_init<> ERROR<2> Game engine initialized PunkBuster Server: pb_sv_SsNext = 933277 <0 to 999999> PunkBuster Server: pb_sv_LogNext = 8 <1 to 999999> PunkBuster Server: 0 Power Players loaded from C:\PROGRA~1\AMERIC~1\System\pb\pbpower.dat PunkBuster Server: 0 PB Rcon Filters loaded from C:\PROGRA~1\AMERIC~1\System\pb\pbrcon.dat PunkBuster Server: PunkBuster Server Enabled PunkBuster Server: Game Version [2.0.0] Any help here would be greatly appreciated!