Need help guys -1 reply

Please wait...

Heartstoper

I'm too cool to Post

50 XP

25th January 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I can not do the training marksmanship, targets are not poping up and when the sgt tells me to go get the rifle there is no table,but can still get the rifle. I have a Geforce fx5600 128mb




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

its probably not you video card but it may be your driver. www.nvidia.com and download the latest driver. And make sure you have the latest copy of Direct X. And O yea if you have overclocked your video card try to do the training with normal settings.




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

did u try walking over to the right and find the gun? THEN move to the shooting grounds?




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

It doesn't matter, he should be able to see it unless it is there and he doesn't know where it is.




Heartstoper

I'm too cool to Post

50 XP

25th January 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

O i know you go to the right but i do not see the gun or a table that the sarge says is there unless this is a bug in game.




Locutas

BORG.

50 XP

18th June 2002

0 Uploads

1,327 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

It's on the right , Just b4 you go to the firing pit.... BIG TABLE , lots of M 16 's .




munkeybox

things that make u go hmmm

50 XP

7th February 2004

0 Uploads

38 Posts

0 Threads

#7 14 years ago

i have same card, targets were not poping 4 me 2,try turning round and shooting flag, it will restart level faster.the table was there 4 me between the gates of the fenced compond on right.try 800x600 res 4 targets it seemed 2 help me.make sure u are in slow mode[no lines around your pic in bot r corner]




Locutas

BORG.

50 XP

18th June 2002

0 Uploads

1,327 Posts

0 Threads

#8 14 years ago

What card are you using ? mine worked fine in 1024 * 768.