"Loading..." BOOT! what gives devs? -1 reply

Please wait...

SnakeEyesPanama

Slightly cooler than a n00b

50 XP

18th February 2003

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Ever since the 1.6 patch, I have had 2 problems that NEVER EVER happened when I was at 1.5...

1)I will be playing (any map) and all of the sudden, the blue "LOADING" comes up and kicks me back to the menu for NO REASON.

2)The entire game will crash with a window that has all sorts of junk in it stating a GPF or something to that effect.

This NEVER happened b4 w 1.5

Is this your way of solving overcrowded servers?

boot me to give someone else a chance???

Please explain why an UPGRADE would downgrade the stability of the game...

Thanks.




Peeping Tom

I take what n0e says way too seriously

50 XP

1st March 2003

0 Uploads

2,619 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

It IS a free game.... Cant wait for 1.6.1 to fix it....




SnakeEyesPanama

Slightly cooler than a n00b

50 XP

18th February 2003

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I am not even going to comment on that last post.

Anyone ELSE feel like addressing the question.




Panther33

I'm too cool to Post

50 XP

7th January 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

In regards to the "loading disconnection" check out this link.

http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=54049&forum=4&29

It basically says that people who have a wireless router, have had good success when they update their firmware.

I had the same "loading" problem and have been able to fix it nearly 100%. Since updating firmware, i have only been Disconnected once out of about 17 hours, as compared to nearly every 20 minutes, before the firmware upgrade.

I am by no means a computer tech, and I am not pretending to have a clue. I am just saying what has worked for me. All I can suggest is make sure all applicable drivers and software are up-to-date.

Hope this helps.

Sorry, I have no clue on your second problem.