Server appears to be running, but ... -1 reply

Please wait...

SpikeUSU

I'm too cool to Post

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Yesterday I installed Americas Army on my Red Hat Linux 9 system, and I followed the server installation instructions on the Americas Army website. The server seems to be running without any problems. I went to Americas Army and registered the server. I configured my router to forward the right port, and everything. Here is the IP for the server: 129.123.231.99

For some reason the server is not showing up in GameSpy or on the Americas Army active server list. I was curious if others had experienced this problem, and if anyone knew of a possible solution.

Thank so much for your help.




Sniperfox0520

I'm too cool to Post

50 XP

24th December 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

The server has to be authorized before it gets on gamespy




SpikeUSU

I'm too cool to Post

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

I went into AmericasArmy website and added the server. It says its an authorized server, but it does not show up on any lists. Does it take a while for them to authorize the server?

Thanks.




SpikeUSU

I'm too cool to Post

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

I've attached a text document to this post that shows the feedback from the server as it loads in Linux. Perhaps someone can spot something that just doesn't look right. Thanks.




Sniperfox0520

I'm too cool to Post

50 XP

24th December 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

on americas army on manage servers does your server name looks like highlighted in red. if so its not authorized and you have to have it on so they could authorized it. it may take a day or two somewhat




SpikeUSU

I'm too cool to Post

50 XP

27th January 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

It isn't highlighted in red. When I go to Manage Servers all I see is this: IP Address Host Name Mode 129.123.231.99:1716 [UTAH] Mountain West Server Authorized I may try removing it, and adding it again.