Stupid server resets??????? -1 reply

Please wait...

bcw629

Real bullets do hurt... DOH!!!

50 XP

27th February 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I just Re-installed AA and anytime i go into a server it will act fine, i will sit there like normal waiting for next round to start. well when the round begins to cycle i get booted, this happens in both user servers and official servers, anyone have any ideas? thanks..... [email="SSG_Wy@tt"]SSG_Wy@tt[/email] "Spray & Prey"




..::RedDogSeven::..

.gamer

50 XP

7th November 2003

0 Uploads

339 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Do you notice any PB messages in the chat? It might be out of date because it was just updated here recently and yours for some reason may not have auto-updated. Also remember to tick PB on the deployment screen, only saying that because you just re-installed and might of over looked it. Can you lend any more info as to anything else that seems abnormal. BTW can you log into your Personal Jacket ok? Have you recently installed any routers or firewall software that were not present before your re-install? One more thing, I don't know if you would admit it, but are you sure your IP wasn't banned, say for altering .ini files?




bcw629

Real bullets do hurt... DOH!!!

50 XP

27th February 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

no i dont see anything bout the buster and have checked it, everything seems to be acting normal, i log in fine in the Jacket, i did notice that when it resets that i do have to go in and log back in. i have turned my firewall of. i am thinking i am just gonna reinstall it and see if that fixes it, i know it should work fine because i sent a copy of the disc i have it on to my friend and he has no trouble. lol oh well... oh yeah and nope havent messed with any of the ini files, and havent been banned lol i better not anyway i have a "act respectable" icon next to my name in the games lol (star)




bcw629

Real bullets do hurt... DOH!!!

50 XP

27th February 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

hmmmm now it works lol well nevermind i guess and thanks for the help lol




..::RedDogSeven::..

.gamer

50 XP

7th November 2003

0 Uploads

339 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Hooah, frag on!