Test (dont bother) -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

.




Larzzon

Dread thinks I'm a special person

50 XP

27th October 2002

0 Uploads

273 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Vad var det med den?




508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

tänkte använda bildplatsen att länka till för att få upp bilden under mina inlägg, men jag lyckas inte riktigt.:(




ratbag_88

Whoopin azz with the 203

50 XP

11th December 2002

0 Uploads

461 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Translation? I thought this was an english speaking site?




508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#5 16 years ago
Originally posted by ratbag_88 Translation? I thought this was an english speaking site?

Sorry bro. Thought I would put this pic in here to link to to make it appear under my posts, but its not working. Maybe you could help me?:agreed: (no more swedish;) )




OompaLoompaKiller

I don't spend enough time here

50 XP

14th December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Try using [/img] intead [img] on the end of the URL




508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Thanks Oompa!




508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

Crap, no pic! Argh!!




OompaLoompaKiller

I don't spend enough time here

50 XP

14th December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

ok, figured it out. Avater's can be loaded. Sig's need to point to a hosted file (one loacted remotely)

for instance, I loaded my avatar from my harddrive, but my sig points to http://www.webnetinnovations.com/images/XXXX.jpg using the img commands.




508

I'm too cool to Post

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#10 16 years ago

test




  • 1
  • 2