Rifle bug ? -1 reply

Please wait...

M00SE

ooOoooOOoOoOoooOOOoo

50 XP

10th August 2008

0 Uploads

79 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Hey all I have been experiencing a weird bug on rare occasions when firing with the rifle. What happens is I fire at an enemy, but the is no response from the rifle ( or so it would seem) but then a split second later the inteneded enemy drops down dead and I get the kill msg. So the gun does actually fire but it makes no sound and there is a lag before the shot registers. I`m just wondering if anyone else has experienced this form time to time, and wether it`s a game bug, a server problem or something to do with my install. Any thoughts would be appreciated Cheers all.




[130.Pz]W.Fuchs

Requiescat in Pace

50 XP

20th March 2008

0 Uploads

4,766 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Sounds like lag to me.




Flippy Warbear

One of Kelly's Heroes

50 XP

2nd January 2004

0 Uploads

2,600 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Never had this. Must have been lag.




[FtN|GT] Die Happy

FH2 Betatester

50 XP

19th February 2007

0 Uploads

894 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

never had this guess it is lag




Capten_C

CRAZYHORSE SL ... Courage! :D

50 XP

16th April 2008

0 Uploads

87 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Yep, I've had it, very rare though.




M00SE

ooOoooOOoOoOoooOOOoo

50 XP

10th August 2008

0 Uploads

79 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Ok thx guys.. I seem to be suffering a bit lately, and it happened again tonite. HSLAN server crashed out not long after it happened though so I`m not sure if it`s that or my PC thats to blame. Is the lag caused due to server problems as a rule or can it also be PC related ?

Reason I ask is my ping is a healthy 32 and should be low enough not to lag at all.

Cheers all.:)




Niebler

[130.Pz]A.Niebler

50 XP

2nd August 2006

0 Uploads

1,114 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Hmm, I've never seen it happen, it probably is lag *nod*. Though, if you have low ping, thats another question. I've had weird instances with guns shooting but not (ie at guns after quickly switching weapons, or rubberband lag? (which it might be)). Keep an eye out for if it happens again




M00SE

ooOoooOOoOoOoooOOOoo

50 XP

10th August 2008

0 Uploads

79 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

Rubberband lag.... could you give me a breif discretion of this Neibler, not heard of it before?? Cheers




Niebler

[130.Pz]A.Niebler

50 XP

2nd August 2006

0 Uploads

1,114 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

Rubberbanding is when you shoot or aim down the sight, and the gun kind of jerks up violently for a split second when you aim or shoot. It happens when you're getting lag. May cause the animation not to occur? Not sure




M00SE

ooOoooOOoOoOoooOOOoo

50 XP

10th August 2008

0 Uploads

79 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

Ok thx Neibler :) I`m going to do a full reinstall when the patch comes plus a bit of PC cleanup so I will see what is`s like after that. Cheers.