Sound Issues with FH -1 reply

Please wait...

Heligrin

Panther Commander

50 XP

15th July 2004

0 Uploads

102 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi, I have, since i got my new computer, have had problems with the sound with FH. I load the first map with no problems, but when i load another map the sound cuts off in premature areas, so i would only get rodg for Rodger THat, for the germans. I have an ABit ic-7 G max 2 Mobo and a creaztive audigy ls. Thanks




MrFancypants Forum Admin

The Bad

217,015 XP

7th December 2003

0 Uploads

20,003 Posts

6 Threads

#2 14 years ago

Firstly, post such things please in the help forum.

Secondly, try new drivers :) Look if you have an onboard soundcard. If you do, disable it in your BIOS. Remember, sometimes you have to disable the onboard sound with two settings in different places in the BIOS. After chaning the bios accordingly, look at your system-settings. Somewhere there you should find what kind of sounddriver you have installed. If it looks as if you have drivers for two soundcards come back here and send me a PM, because I had the same problem :)




Mdbook

BFWorld Staff Member

50 XP

15th November 2003

0 Uploads

92 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Is your sound card compatible with BF?

Did you check your settings under sound? Play around with the settings that may have something to do with it.




Admiral Donutz VIP Member

Wanna go Double Dutch?

735,271 XP

9th December 2003

0 Uploads

71,460 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

***moved to the support forum***