Toolbox can't find server -1 reply

Please wait...

Sgt. Krotchrot

On FF's shortest leash

50 XP

18th March 2005

0 Uploads

651 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

I ran toolbox, did the updates. Then I double clicked on a server and it told me to pick a password and a name. Did that clicked again and it launched game and I saw the server (empty). So far, so good. Then I tried to get into a different one and got the same server. Then I quit FH2 and tried again, now I don't see any servers in my multiplayer. I'm running xp. Don't know what else you may need to know. Am I missing something obvious? PS Great job guys. Really loving the singleplayer. Now I need to shoot old friends.:nodding: Help old Krotchrot one more time.




[FtN|GT] Die Happy

FH2 Betatester

50 XP

19th February 2007

0 Uploads

894 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

- firewall blocking the toolbox to connect to the internet ?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

Weird thing for me is the Toolbox server search was working fine then the last two days it's DOA.




Johannes

France's Bitch

50 XP

13th December 2004

0 Uploads

943 Posts

0 Threads

#4 10 years ago
Bloodywall;4242968Weird thing for me is the Toolbox server search was working fine then the last two days it's DOA.

Same exact problem for me. It seems that on random days it just refuses to work. Right now it says no server fits my filter settings, but I don't actually have any filter settings (it's all on default). No clue what's going on, but I've gotten so used to the ping compensation feature that I'm just waiting until it works again before I play FH2 again.

It's done this before, but never for two/three days in a row.




PurityNN

I want to be like the Admins

50 XP

3rd April 2005

0 Uploads

170 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

strange, checked seconds ago, still works for me ... do you have any programms running which use either a lot of network bandwidth _or_ a lot of connections?




Kradovech

[130.Pz]'s cannon fodder

50 XP

11th September 2004

0 Uploads

1,083 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

I just formated my hard drive and thus had to reinstall the toolbox. I also got this "no server fits your filter settings" error when I first fired it up (That was yesterday, about 24 hours back from now), but when I downloaded and installed all the updates, it was back to normal . (thats 10 minutes later)

On a similar note, I figured out why it took about 2-3 minutes for my toolbox to refresh the server list: it was probably because I had so many people in my buddy list (nearly 100, all my clanmates + a few more). Right now my buddy list is empty and it only takes a few seconds for refreshing. Maybe there's something you could do to make buddy list refreshing more "effective" (make it only search from populated FH2 servers or something), I, and I'm sure many others, would very much appreciate it.




Sgt. Krotchrot

On FF's shortest leash

50 XP

18th March 2005

0 Uploads

651 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Well I shut off my firewall (Nvidia) to see if that made a difference. It didn't. So I just started manually entering IP's. Got to know a few by heart (64.34.211.188 anybody? ;)) I'm playing on that server last night. And some guy gets booted for hacking. Someone chats "what kind of fool hacks an unranked server?" We all have a good laugh. About 10 minutes later that phrase finally sinks in...... FILTERS!!! :eek: I've still got my old filter settings still on, and yep you guessed it. I've got ranked X'd. What a dumb ass :moon: I moon myself. Thanks for the help though.