Unable to connect to servers -1 reply

Please wait...

Chorax

I'm too cool to Post

50 XP

24th May 2008

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Hi I have this kind of problem: I installed FH2 and played normally online yesterday. Today I came back from work and noticed that toolbox has some old updates that I hadn't installed yet (from december). So, I installed and then I put my nick and password in the options ---> GS startup parameter. After that I got "your connection to the server has been lost" right after the map has loaded and the "join server" button appeared. This happened when I used the toolbox to connect to server and the normal way too. Then I deleted my password and nick from the Gs startup parameter and voila, I got to play online. Well, I kept few hour break and started again after that session. Now, I got a bluescreen at server selection screen and I had to restart. But, the same problem occurs again: "your connection to the server has been lost" when I try to connect. I got to play one time for 40 seconds before getting that message again. Does anyone have any ideas what I should do or what the causes are? P.S Sorry for the long post but I want to give as much info as possible




Chorax

I'm too cool to Post

50 XP

24th May 2008

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Bump I still have this issue and I was able to play for 5 mins before getting the message...




Chorax

I'm too cool to Post

50 XP

24th May 2008

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

I think I fixed this problem (for now). I disabled VOIP and EAX and then I deleted punbuster and updated it again. Then I deleted pnkbster.A from task manager and now I haven't had any problems.