Lancer's project: Target: Belgium -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

[color=black]Alright......

'[BFEActionman'] [/color][color=black] Target: Belgium -an El Alamain map conversion Well I think you can guess what map I'm editing... So what I'm going to be doing is converting the ground textures of El Alamain to a winter like map, adding forests, removing the African houses (maybe editing the texture of the houses ;) ) and adding new objects. I think when the Allies invaded Belgium it was winter. (Bulge, Bastogne and other ones..) This map will be a recreation of battle of the bulge, turning it into a wonderful winter (wonder)-land. :D I will be posting updates as I continue with the map... So what do you think of my idea? [/color] [color=black] [/color][color=black][/QUOTE]
'[BFEActionman'][/color][color=black] Target: Belgium (update 1#) Ok I've now changed the ground textures to snowy ones , fixed the init renamed the map changed the terrain a bit and I'm now on my way laying objects and forests. some question I have: 1. Can I use "Road to Rome" objects without having to use them as custom objects? 2. Can someone maybe suggest some good snowy ground textures? 3.What do you think of the minimap so far? [/color][color=black]
[/color] [color=black] [QUOTE="[BFE]Actionman"] [/color][color=black] Target: Belgium (update 2#)[/color][color=black] [/color] [color=black] Since I could not run the map I dowloaded the debugger prgrom which allowed me to run the map. It mostly came up with big from the weapon layout. I don't know what to make out of the lg file so maybe one of you guys might know what to make out of it? And here are some of the errors that came up They repeat themselfs for every class....

[/color]




Admiral Donutz VIP Member

Wanna go Double Dutch?

735,261 XP

9th December 2003

0 Uploads

71,460 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

the grey was abit annoying to read so i fixed it.

It seems that it cant load all files:

Engine\IoFile\FlatArchive.cpp(666): Debug: IoFile: Couldn't open flat archive file "Mods/FH/Archives/shaders.rfa" Engine\IoFile\FlatArchive.cpp(666): Debug: IoFile: Couldn't open flat archive file "Mods/FH/Archives/font.rfa" Engine\IoFile\FlatArchive.cpp(666): Debug: IoFile: Couldn't open flat archive file "Mods/FH/Archives/ai.rfa" Engine\IoFile\FlatArchive.cpp(666): Debug: IoFile: Couldn't open flat archive file "Mods/FH/Archives/aiMeshes.rfa"BFMainNewRend\Setup.cpp(7556): Warning: BFMainNewRend: path to load archives from: Mods/BF1942/Archives/ Engine\IoFile\FlatArchive.cpp(666): Debug: IoFile: Couldn't open flat archive file "Mods/BF1942/Archives/menu_001.rfa"

it aslo cant find a template:

template not found:Chutedisabler

Dunno what these things are but maybe the files say somethig to u (you edited them, created them etc.? )




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

[color=LightBlue][color=Silver]no I took those kits from "Battle of the Bulge"'s init.con file. But then i tought that there might have been a problem so I cut and pasted the weapon layout from one of my older maps.... they looked the same and are the same I don't know what is going on. :confused: And the reason for beeing called Lancer is because that is my normal nick-name, so don't think I'm stealing from someone... roll%20eyes%20%28sarcastic%29.gif[/color] [/color]




Admiral Donutz VIP Member

Wanna go Double Dutch?

735,261 XP

9th December 2003

0 Uploads

71,460 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Hmm maybe you can post your map (althouhg i dont have time to fix it since i am bussy with college, amppping and forumming)? Also take a look at an other FH (fan) map an compare every single file to see what is different, if you see a differnce try to find out if that what you did is also good or just wrong.




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

all right I'll try that.




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

and here is the minimap so far....




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#7 13 years ago

[color=RoyalBlue] Target: Belgium (update 3#) (19/8/2004)

YAY!! I fixed may map. What I did, was copy the most imprtant map files and pasted them in the vanilla "Bulge" map and renamed a few thing and... BOOM, it woked. BF debugger didn't find any problems at all... Now back to making the map..... :beer::bows:

[/color]




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#8 13 years ago

[color=RoyalBlue]Target: Belgium (update 4#) (22/8/2004) [/color][color=RoyalBlue]

[/color] [color=RoyalBlue]Ok, so after i fixed the map I wamted to make my custom objects work.... thne I hit a brick-wall...... I have made all the needed con files and folders and so on.... placed the objects in ED42 with my snow texture on it (the texture is still a beta). But the objects don't show up in the game! Can someone maybe have a look at my map and find what the prblem is? Reward: I'll give you 50 Points for the one how finds the porblem first and get's the objects to work. (If someone wants to help me, I'll PM you with the map and how to install it..... :D ..... you have to do somespecial things.... to make it work.) So? any volunteers? :D [/color]




[BFE]Actionman

FH FAN!

50 XP

1st March 2004

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#9 13 years ago

oh and this is an open topic.... you can all post here if you want... :)




Kingrudolf

Fan FH Mapper

50 XP

8th October 2003

0 Uploads

1,345 Posts

0 Threads

#10 13 years ago

I think you used the wrong draw distance settings for your custom object. You should use the codes from an object that matches your object in size. I think it looked a bit like this;

draw distance

100 200 400 800

Something like that. Don't know what object you have there.. but if it's the size of a bunker, try the bunker code. You need to extract the objects.rfa for this though.

Oh yeah. Are you sure you put the line "run objects/objects" in your init.con? I assume you know that you need a few folders in your map, with the .sm files, all that stuff.




  • 1
  • 2