Newsupdate 26th of June, in Norwegian -1 reply

Please wait...

Safe-Keeper

Aw, c'mon Cyan, it's quality!

50 XP

28th September 2004

0 Uploads

1,225 Posts

0 Threads

#1 12 years ago
26.06.2006 19:00 GMT

Hallo og velkommen tilbake til nok en oppdatering av Forgotten Hope. Til en forandring skal vi ikke vise nye ødeleggelsesvåpen i dag. Istedenfor fokuserer vi på ting som kommer til å hjelpe FH2s kartmakere å gi arbeidet de utfører variasjon og realisme. Men først vil vi ønske Bizness velkommen til Forgotten Hope-laget. Bizness er velkjent i FH-miljøet for å ha lagd Road to Ramelle til den femte og sjette kartpakken, og for å utviklet den kunstig intelligensen mange av de andre kartene bruker. La oss gi ham en varm velkomst!

Så får vi få "nye godbiter"-delen av denne oppdateringen i gang med den sivile lastebilen lagd av Mange og oppdatert til FH2 av Rad. Mangel på motorisert transport var et alvorlig problem for alle sider i kampanjen for Nordafrika. Akkurat som i virkeligheten kommer kjøretøyet sannsynligvis til å bli overtatt til militærbruk.

Så har vi noen "statics" som vil gjøre mye for stemningen og de taktiske mulighetene i Forgotten Hope 2s kart. Den afrikanske villaen er ikke bare et tiltrekkende sted å besøke, men også et fint sted å sette opp en anti-luftskytskanon på. Selve villaen ble lagd av FH-betatesteren Toddel, bensinkannene som ligger strødd rundt omkring er av Rad, og Lobo har bidratt meg ammunisjonskasser og tankhindre, og møblene du ser ble lagd av Malsa.

Vi avslutter nyhetene med en artilleristilling med kamuflasjenett lagd av Lobo. Med litt hell gir den deg nok dekning til å få skutt først, og nok beskyttelse til at du overlever en stund.

Det var alt for denne gang, men det blir ny oppdatering neste uke. Til da kan dere bruke IRC-kanalen og forumene til å snakke om oppdateringen og de andre nyhetene.
Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 12 years ago

wow it took you all that time! nice job tho i cant read what you said, i still what to say that you did a nice job!
Safe-Keeper

Aw, c'mon Cyan, it's quality!

50 XP

28th September 2004

0 Uploads

1,225 Posts

0 Threads

#3 12 years ago
wow it took you all that time!

It didn't really take me much time at all to do it. But it took me a while to get started in the first place:p.