Punkbuster FH servers -1 reply

Please wait...

SirOsis

Slightly cooler than a n00b

50 XP

22nd May 2004

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#21 15 years ago

Me again. Problem solved (sorta). I had an amazing time last night finally getting to play some FH. A few packet loss kicks usually at inopportune times but I can live with it. What can I say? FH is AMAZING!

What fixed the problem was an upgrade. New MB, CPU and RAM. Guess the old system wasn't cutting it.




SirOsis

Slightly cooler than a n00b

50 XP

22nd May 2004

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#22 15 years ago

Call me a necromancer. I'm back again. Same problem as before. Of course I'm not sure what causes it. Maybe a program I installed? Gotta love punkbuster. I could reinstall windows to check my theory but that sounds very unappealing. I'll try a BF reinstall but that didn't work last time.




Abearikishiswisscheese

Member 35698 thinks I'm a spec

51 XP

27th June 2004

0 Uploads

437 Posts

0 Threads

#23 15 years ago

I have the same problem on one of my computers. Its specs are good (close to my real gaming computer) and I have a cable connection. I've tried reinstalling everything bf related and even manually reinstalling pb. It usually helps for awhile, then I get it randomly, then it gets to where I can never spawn. (I never realized until I just read this that the not-spawning and the key-packets-lost problems were related...I put 2 and 2 together real well there...) All this and I'm hosting a LAN (well technically WAN) party tommorow and I have a friend who depends on using that computer-he's getting annoyed about not being able to play and I am too. *head hit keyboard* If anyone can give us a solution to this, it would be great. Maybe a bribe would help :naughty: ?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#24 15 years ago

Sir Osis, You know I would be glad to help you get this working. I cannot find that PB setting in the PB server files though. Does anyone know if you have to add that PB line or ?? If you want to stop by our forum or email me, I'd be glad to try different server settings for you. I know this is driving you crazy. Let me know. Danger Dawg www.bfrecroom.com




SirOsis

Slightly cooler than a n00b

50 XP

22nd May 2004

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#25 15 years ago

Well I reinstalled BF and it is working now. But yeah it is a random thing as far as I know. Thanks DD, I'll stop by there.




SirOsis

Slightly cooler than a n00b

50 XP

22nd May 2004

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#26 15 years ago

Oh if you're hosting a LAN just run the server without PB enabled. It will work fine then.