need help 8 replies

Please wait...

{sog}kingduku

i think sigs are cool

50 XP

24th June 2005

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

ok this is the problem im trying to add rain effect someont told me how to do it but i got stuck this is where i am now can anyone tell me what to do next or tell me if im in the write direction on adding the rain? help5iv.th.jpg




S3phiroth

50 XP

2nd June 2004

0 Uploads

5,112 Posts

0 Threads

#2 12 years ago
Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

1. New Layer filled with BLACK 2. Add Noise - 25%, Gaussian, Monochromatic 3. Motion Blur Angle - -60 Distance 15 pixels 4. Set to screen 5. ENJOY!




{sog}kingduku

i think sigs are cool

50 XP

24th June 2005

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#4 12 years ago
S3phirothhttp://forums.filefront.com/showthread.php?t=211486

[color=black] Filter>Noise>AddNoise> 400percent Uniform Mono Filter>Motion Blur > Around 45 Distance and 45 Angle Blending Options > Hard Light i done that up until blending options but i cant find blending optionssad%20%28frown%29.gif [/color]




S3phiroth

50 XP

2nd June 2004

0 Uploads

5,112 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

It's in the layers window.




{sog}kingduku

i think sigs are cool

50 XP

24th June 2005

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#6 12 years ago
S3phirothIt's in the layers window.

got it now so i should save my sig as gif now write?




S3phiroth

50 XP

2nd June 2004

0 Uploads

5,112 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

If you have made the animation then save it as a .gif as that is the format that uses animation(Graphics Interchange Format).




{sog}kingduku

i think sigs are cool

50 XP

24th June 2005

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

hmm havent made the animation yet just done the [color=black]Filter>Noise>AddNoise> 400percent Uniform Mono Filter>Motion Blur > Around 45 Distance and 45 Angle Blending Options > Hard Ligh so far [/color]




{sog}kingduku

i think sigs are cool

50 XP

24th June 2005

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

thanks for the help i got it working now