Problem with Extracting 8 replies

Please wait...

Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Yo when i extract it usually leaves some blurred marks around the image I extract. I don't know if this happens to anyone else but if it does can you tell me how to avoid it?




-Ghost-

Phantom of the Forums

50 XP

20th August 2003

0 Uploads

19,146 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

What do you mean by a blurred mark? How close are you "highlighting" near the render? Think you could take a Print Screen of it?




Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

yeah i'll get it, but i highlight it perfect just how i should be. fill in the area, extract, and there are still marks outside the fill.




leicester20

Just Starting

50 XP

6th December 2005

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Make sure you don't have any feathering on your selection. Setting this to zero usually does the trick. Would like to see an example to be sure though.




Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

ok here it is! this is just one




S3phiroth

50 XP

2nd June 2004

0 Uploads

5,112 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

Make sure you reset the brushes before.

I prefer to use polygonal lasso tool in all honesty.




Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

i used.. the extract tool...




Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

*bump* id like an answer to this plz if anyone can help




Orpheo

TaMa x2

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

1,011 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

still need help on this guys..