AA2.1 SUCKS! It's not working right! 5 replies

Please wait...

Dark Swordmaster

I'm too cool to Post

50 XP

31st August 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Okay, I tried updating AO to AA... It worked (aside from a quickly resolved "SeeMePlayMe.exe does not match filesize" error)! Until I launched it! THEN THE DAMN THING REFUSES TO WORK! Sure, it launches. It brings up the AA logo and then the soldier's creed.... THEN WHEN I CLICK TO TRY AND GET THE MENU IT CRASHES SAYING:

No Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2598 MHz with 1023MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5672)

General protection fault!

History: UGUIVertList::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- UGUIListBoxBase::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- UGUIComboBox::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- GUIMenuOption::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- UGUTabPanel::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- GUITabControl::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- UGUTabPanel::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- GUITabControl::PreDraw <- GUIMultiComponent::PreDraw <- UGUIPage::PreDraw <- GUIController::NativePreRender <- UInteractionMaster::MasterProcessPreRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

WHAT THE HELL!?!?! I hit escape... IT JUST GOES BLACK! I hit it again and end up cycling through the creed, black with music, and black without. WHAT THE HELL IS GOING ON!? If anyone can help, please! I may just have to uninstall AO and then reinstall 2.1 full! I tried reinstalling AA2.1 full over AO but that didn't fix it! Piece of crap!




jrolson

Im new, I dont know what to do

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

its happening to me too when im in the middle of a game, it suxz :(




jrolson

Im new, I dont know what to do

50 XP

30th May 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

now all the servers are down!




Smitty025

The local Paultard

50 XP

24th May 2003

0 Uploads

6,469 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

i'm downloading it now, hopefully it will work for me

it could be a problem with the release, if so then they will fix it later




{CS}BlackHawk

I'm too cool to Post

50 XP

3rd June 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Make sure that you do NOT use your 2.0 armyops.ini file. The old file causes conflicts with the game and you won't be able to play.

If you see the "soldiers creed" screen at game start, (while game start means GAME START not server connectin, map loading etc.) you simply have to delete the armyops.ini file in your /americasarmy/system folder and restart the game (americas army).




Dark Swordmaster

I'm too cool to Post

50 XP

31st August 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

Dude! Thank You! You Are Awesome! Thanks!