can't login 5 replies

Please wait...

jsinclair

I'm too cool to Post

50 XP

31st July 2004

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

when I try to login under the personal jacket section, it says "record not found". When I try to login from online login it says incorrect password... But I know it is correct. Did my user get deleted or something?




Headinjury

I'm too cool to Post

50 XP

3rd August 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

My friend is having almost the same problem but when he tries to recover his password they dont email it




jsinclair

I'm too cool to Post

50 XP

31st July 2004

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Exact same thing. I tried to recover my password and I tried to reactivate my account--although I have used it as recently as Saturday. Niether worked.




[Ti]Deadbolts^

Slightly cooler than a n00b

50 XP

5th August 2004

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

ok if u have changed ur name recently or even a while ago u might want to try the name you had before.....its a screwed up auth thing.

Deadbolts^




Canned Bread

Another FH addict

50 XP

17th June 2005

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

I have an intermittent problem where the connection times out while connecting, this is especially frustrating when training.

I completed SF E & E and then was prompted to log in to upload results but connection times out. When i go back to deployment with same usernam and password i can get in - Bizzarre and extremely frustrating!!!.

When i go to AA website i can login at main page , but then asks me for username and password at the forum and says that its incorrect!!!!. I dont think this is a connectivity issue as i haver the same problem logging in from work pc.

Any help greatly appreciated.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 13 years ago

Yeah I can't login either, like I go to personal jacket and try but it still keeps saying Not Connected. I don't know why because my computer is perfect.