F#@&!@ G*#&@! ANyone know what this means? 4 replies

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

Hey gamers,cya.gif Just installed AA 2.4 and it wont even run....This is the critical error I get Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2995 MHz with 1022MB RAM Video: 256MB DDR ATI Radeon 9800 XT (6378) Could not spawn a GUI Controller! History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free Can anyone help me with this? I have tried reinstalling and restarting....I have even DL it again.. Im at the end..please help Thanks




Wildb0y_o1

Multi-A.d.m.i.n.

50 XP

20th June 2004

0 Uploads

228 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

read this: GenuineIntel [color=lime]([/color][color=red]Unknown[/color][color=lime])[/color] processor ************************ (this is the answer ) the game cant find or identify the cpu how 2 fix: [color=darkorange]upgrade your cpu[/color] or [color=blue]replace the cpu with any other u have[/color] or [color=seagreen]update the BIOS in your mainboard[/color] One of that 3 ways must fix your problem :nodding: seeeeU




Eagle One

:-D

50 XP

22nd December 2003

0 Uploads

2,992 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

what CPU do you have?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

Its a Dell cpu intel 3.1ghz. This thing is brand new..well a year old but I installed the old 2.3 AA and it works just fine. There has to be something wrong with the 2.4 not working on my machine??????:confused: Any other suggestions other than replacing my unit because that will not happen...I dont know where else to turn too but the gaming community....:Puzzled:




SmallButFiesty

You = not me

50 XP

14th December 2004

0 Uploads

1,055 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

Where did you download your copy?