Graphics Problem 4 replies

Please wait...

Ferethor_Leonus

Uh...yeah...

50 XP

18th October 2006

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I have ver 2.1 aa, i was doin the training fine, until 1 day without me having changed anything(medic training) the graphics decided to fail - basically i had a black screen although when i moved the compass would also move leaving a memory of where it had been, decided to skip the train and try another so went to sf 1 training mission, the problem here was that the ground texture was not being rendered properly and on the huts all i could see was floating window frames no buildings. I uninstalled the game and got a fresh download, everything worked fine was able to complete medic and sf1 and had a few goes at sf2, rebooted and back to the same problem no ground texture or graphics at all ie .. floating trees towers ppl windows , no buildings or ground at all. Cant understand how 1 day it can work fine then the next it doesn't, I realise its prob my settings but Im just at my last nerve now, i am really enjoying the game but i really need some technical advice or im gonna have to quit. I hope there is someone out there who can help.




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

uh... can u post wut videocard/ram/computer info and if u got any errors, can u post the error message?




Ferethor_Leonus

Uh...yeah...

50 XP

18th October 2006

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Yer lol, sorry. Im running a p4 3.04 with 1gb pc3200ddr in dual channel. I have a nvidia geforce fx5200 128mb. I haven't received any error messages. as i said game played fine then went bad.




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#4 14 years ago
until 1 day without me having changed anything(medic training) the graphics decided to fail

try system restore before the day in which happened. if that doesn't fix it, try reformatting (haha.. i doubt u will do that..). if u did try reformating and it didn't get fixed, i have no clue.. good luck




Ferethor_Leonus

Uh...yeah...

50 XP

18th October 2006

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

ok i fixed the problem :) basically something had uninstalled or messed up the drivers for my geforce, and i had lost the gui for it that norm sits in the taskbar. Went and got the latest drivers from nvidia turned everything up on game and gui for card and now works perfectly. ya i am about due for a reformat, norm do it every 6 months or so. thanks for your help anyway. illusion-squad I££usion sqd play F-22 Lightning 3, Americas Army, MOHAA, City of Hero's.