I am getting 13 fps only training maps? 5 replies

Please wait...

Halosuper

Muahaha!!!!

50 XP

20th April 2006

0 Uploads

47 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

The training is my favorite part right now but for some reason in all the training except the medical I get like 15-25 frames per second? But on a map alone or online I get 50-60 fps? even when I set everything to very low its always the same? You can imagine the dedication I have taken just to finish most of my training lol!:uhm: I have tweaked all the settings and vertical sync is off. I have no spyware or viruses on my pc. Is anyone else having these issues? Why is this doing this and how can I fix it? These are my specs: win xp pro p4 2.4 ghz 512 mb ddr ram gforce fx 5200 128 mb sound audigy soundblaster ls 24-bit All my drivers are up to date.




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#2 14 years ago
Why is this doing this

i think it's because of the bots

how can I fix it?

i have no clue...




Halosuper

Muahaha!!!!

50 XP

20th April 2006

0 Uploads

47 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

New Yawk! You aww a trip. get outta hea. foggit aboudit. Any a youse got anotha ansa?




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

the only reason i replied was because noone tried to help you. anywayz, the only solution i can come up with is get a better video card, beat it on ur friend's computer and play on ur computer, or just get a new cmoputer




nyforever

Moderator of AA and Halo

50 XP

12th January 2003

0 Uploads

878 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

on a side note, i don't talk like that. i'm not from the city. well, at least i don't think i talk like that...




Master of Reality

I'm lying when I say trust me

50 XP

8th June 2004

0 Uploads

10,166 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

yeah...your video card dont work it too well....its still ok though

~