Logging in and connect problems 3 replies

Please wait...

lister82

I'm too cool to Post

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I have had americas army for about a week, i have finally completed enough training to play online, hoorah! I have played 2 or 3 games online in the past couple of days succcessfully but thats it. Anyway straight to the problem, essentially when i open americas army and go to personal jacket and click login, it says transmission complete, no problems. i then proceed to the multiplayer section to play online, i choose the type of game i want to play and click join. I usually then sit and wait for the round to finish so i can play, but it nearly always takes me back to the main menu after about 2 min. and says not connected in the personal jacket section, and i connect again. This problem is getting very annoying since i spent 5 hours downloading it from the internet, and i can't play it! :mad: Please help!




Xagent

Dr. Bob

50 XP

17th March 2004

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Post under "problems errors help and other" This forum is very pickyunish concerning posting. Go the evenbalance.com support to find your answer. Ill bet you are running XP or Mac.




lister82

I'm too cool to Post

50 XP

28th July 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Thanks, sorry about puttin it in the wrong place, never been to this forum before. and yes i am using windows XP.




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#4 14 years ago

First off, very few people really care about correct forum placement anymore, people will ask questions in any forum. ;)

As for your problem, are you getting a communication error before disconnecting? If it is it probably is the auth servers still being down.