NO Label!!! 3 replies

Please wait...

DannyT89

I don't spend enough time here

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

25 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

K once in a while i get this problem where the AAO program crashes down and a pop up saying this apperais!!! No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1696 MHz with 511MB RAM Video: Radeon FSC (6166) General protection fault! History: UD3DRenderDevice::Unlock <- UViewport::Unlock <- UWindowsViewport::Unlock <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Someone tell me y this happenz!!!




Vertical345

Revenge was here.

50 XP

2nd August 2004

0 Uploads

2,868 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

use first person mode while your spectating, that should take care of it.

btw i see you new but next time use the search button




pcgamer222

I want to be like the Admins

50 XP

12th June 2003

0 Uploads

200 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

that happens all the time and is annoying as all hell. Do what vertical said




..::RedDogSeven::..

.gamer

50 XP

7th November 2003

0 Uploads

339 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

It's a known bug the devs are currently try to weed out. For know there are things you can do such as the one mentioned above and do not alt-tab out of game while ghosting your body and it also happens when using the M-82. Honestly, we are at the mercy of the bug tough because nothing is gonna prevent you from having CE's untill the dev's work it out.