No Label Error !!!!!!!!!! 4 replies

Please wait...

WiZZ{}MaN

I'm too cool to Post

50 XP

22nd July 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

ok when i play aa for too long i get a no labe l error and i have to restart my comp does anyone know how to fix this??




WiZZ{}MaN

I'm too cool to Post

50 XP

22nd July 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

does any one get this plz tell me and tell me plz if i can fix it or not




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#3 14 years ago

What exactly does the error say? Some system specs would also be helpful.




WW2.AA Player

I don't spend enough time here

50 XP

18th July 2004

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

No Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1802 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (4523)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

That's My No label error and some times i get it from the start and sometimes just don't have it.

Can anybody Help ??




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#5 14 years ago

Bah, the general protection fault.

I am afraid nothing can be done about it except not to spectate other players. It's a glich in the game's code, hopefully they will have a patch fixing it before next April.