Server Loading Problem 3 replies

Please wait...

Sythy

I'm too cool to Post

50 XP

2nd November 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

I just downloaded V2.2 Yesterday, and everytime I go to the server list, it says "Connecting to Gamespy" and it'll say that for 2-3 hours, and servers never load. Is there any way to fix this problem?




Wildb0y_o1

Multi-A.d.m.i.n.

50 XP

20th June 2004

0 Uploads

228 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

hi this was why: all auth. servers was DOWN last day..... today this must work again ...:naughty:




Sythy

I'm too cool to Post

50 XP

2nd November 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

But what about the Un-official. I don't get Army Servers, and there are some people running dedicated servers from their computers... And It's still doing the same thing. Something like this happened last time, and showed only full and empty servers (No, I didn't have the filter set to show only those) and I re-installed it and it worked. So I'm gonna go re-install it now. Alright, I just installed the patch and now I've got like half a million servers I didn't get before. Thanks for the help.




Wildb0y_o1

Multi-A.d.m.i.n.

50 XP

20th June 2004

0 Uploads

228 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

right YOU want have running a dedicated server? Use HAOM: http://kustomappz.ripteam.com/HAOM/index.php http://public.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Americas_Army/Utilities/Server_Tools/fullhaom1072.zip or use: AA-server-config: http://public.planetmirror.com/pub/filesnetwork/Americas_Army/Utilities/Server_Tools/aao_server_config1.4.1.exe and for infos how to set...contact me .) both working fine with 2.2.1,but HAOM have some lags betwen .(