Compiling a complete Dominion -1 reply

Please wait...

kxp

I'm too cool to Post

50 XP

12th October 2002

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hi, I really like the Dominion in Borg Incursion 2 and I intergrated it in with the Dominion Mod. It worked for a week or so, but then I tried to put a mining base i d/l'd into it. The game continuosly crashed thereafter whenever i tried to play as the dominion, so i uninstalled the mining base, but it continues to crash. I've taken out all the Borg Incursion stuff and that didn't work. Does anyone know what the problem might be? Thanx.




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Did the mining base have a self-installer or did you edit the techtree's etc yourself??




kxp

I'm too cool to Post

50 XP

12th October 2002

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I added it to the techtrees myself.




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

When does the crash occur??

When you load up or during a game & when you uninstalled the mining base did you remove all the entries you made in the techtree's etc??




Xenomorph VIP Member

Validating my existance

50 XP

8th July 2002

0 Uploads

2,636 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

I've done a really good job at integrating the Dominion mod, Dominion ships/stations of BI2, the Ferengi Salvage team, and some other stations (replacing some Dominion stations to make them look more original) together in a mod (that works) for Armada2. Problem is that, unzipped, it's 56 megs. And I only have a 56k connection. :(




ulayhere

Slightly cooler than a n00b

50 XP

15th October 2002

0 Uploads

42 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

possible msvcrt.dll error...