Crashing after the ship is built -1 reply

Please wait...

Matrix-Virus

I don't spend enough time here

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hi again, I was looking for some input on a prob i have, I have recently added a ship to my game and tried to make it replace the federation's scout as a starting unit by editing the fed.odf file, it didn't work, the ship does not appear so i thought i would have the starbase build it just to test it, so i clicked build and i zoomed in untill i could see the ship through the starbase, it was building exactly like it should, but when it was finished the game crashed before the ship could be launched. Anyone have any idea's?




Cborg

I'm too cool to Post

50 XP

4th January 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

You might want to check the odf files of both fed.odf and ship.odf (ship being your new ship). If you like I could look at it and see what the problem is?




Matrix-Virus

I don't spend enough time here

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

yeah thanks, do you have an e-mail address i could send it too?




Matrix-Virus

I don't spend enough time here

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I got the game too stop crashing and the ship to build and work properly, BUT i still can't get it to be a starting unit in the game. I have replaced it with the scout in the fed.odf but neither one shows up. ideas?




Cborg

I'm too cool to Post

50 XP

4th January 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Instead of replacing the Scout you should add it along with the scout

// the things you get when you ask for standard default units (instead of the map units) standardUnits1 = "fconst.odf" // construction ship standardUnits2 = "fconst.odf" // construction ship standardUnits3 = "fbase.odf" // starbase standardUnits4 = "fscout.odf" // starbase standardUnits5 = "fship.odf" // Your ship

If that doesn't work I don't know what to do.




Cborg

I'm too cool to Post

50 XP

4th January 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

My ICQ is 146564496 My e-mail is [email]C1J2R@Juno.com[/email]

If you need anymore help you can always contact me.




Matrix-Virus

I don't spend enough time here

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

24 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

lol, i fixed it. i just forgot the . (period) befor odf, i hate when that happens.