Wire Frames???? -1 reply

Please wait...

cakuzma

I'm too cool to Post

50 XP

20th October 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 17 years ago

I downloaded___ Eximus Danube APCM Dawnstar and all there wireframes look distorted like in the pictures




cakuzma

I'm too cool to Post

50 XP

20th October 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#2 17 years ago

pic 2:dance: :smokin: :cya:




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#3 17 years ago

The problem is in the gui_global!! It appears as though the co-ordinates you have entered are incorrect!!




cakuzma

I'm too cool to Post

50 XP

20th October 2002

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 17 years ago
Originally posted by Porty The problem is in the gui_global!! It appears as though the co-ordinates you have entered are incorrect!!

ALL Thoes coordinates came from the readme files. If I wanted to fix that how do I go at it

this is from the gui_global @reference=64 b_apcm gbfapcm 0 0 64 64 b_eximus gbfeximus 0 0 64 64 b_fdanube gbfdanube 0 0 64 64 b_fdawnstar gbfdawnstar 0 0 64 64




stoko981

I'm too cool to Post

50 XP

7th September 2002

0 Uploads

9 Posts

0 Threads

#5 17 years ago

That stuff isn't for the wireframes, it's for the build buttons. As porty said, it's a problem with the co-ordinates you entered, weather they're from the readme or not.




Porty

Warrior Ant

50 XP

21st August 2002

0 Uploads

505 Posts

0 Threads

#6 17 years ago

Yeah, Stoko's right!! Thats the buildbutton co-ordinates!!

The wireframe co-ordinates are further down the gui_global & should read something like this -

eximusw1......fedwireframe01....0......0.....48.....48 eximusw2......fedwireframe01....48.....0.....48.....48 eximusw3......fedwireframe01....96.....0.....48.....48 eximusw4......fedwireframe01....144....0.....48.....48 eximusw5......fedwireframe01....192....0.....48.....48

the "....." won't be there, I just put them in so you can see how the numbers should be seperated!!

Good Luck!! :D