i'm getting an error... -1 reply

Please wait...

CorT Advanced Member

,-'

50 XP

2nd April 2003

0 Uploads

21,460 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

/me wonders why there isn't a WW help section

http://www.gamingforums.com/gallery/showphoto.php?photo=1568

i keep getting that when i try to open WW and i want to know how i get the 'ingame.txt' back (i'm sure i had it because i played before..)

yes, i've loaded the DLLs. you can even kinda see the DLL loader in that screen.




El Dragon

Wild West Mod

50 XP

25th June 2003

0 Uploads

2,523 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

curious, I've seen you in game, are you getting this when the next map is loading (we have an issue with the latest pb upgrade that boots all of us with the not so swift connections/computers) or at some other point.




CorT Advanced Member

,-'

50 XP

2nd April 2003

0 Uploads

21,460 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

i'm getting this when i try to start the game. it starts like it's loading fine but instead of the menue i get this.

[edit]Dragon helped me on MSN. all is well now. i must have deleted my WW direcory or something :S[/edit]




DEADEYE

Wild west mod of RTCW

50 XP

23rd April 2003

0 Uploads

3,213 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

*off corts topic * i was just in a server rockridge with EL STINKING GRINGO . i,m on 1.6 but on map change he was kicked by packet flow , thought this needed to be addresed, it happend so fast i could,nt read it proply or get a pick ...map was EL DRAB TOWN / changing 10:30 am australia time ...cya ian