Can someone help me with the defiant bridge? 4 replies

Please wait...

JDDJ34

I'm too cool to Post

50 XP

5th September 2002

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I unzipped the bridge to a temporary directory and put the files in the correct folders but when I try to use the bridge in-game the game says now loading on the D-bridge and the game crashes. Any help would be great!




CaptainFish

Captain Of the USS Seaworthy

50 XP

6th July 2003

0 Uploads

887 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

useing anyother bridge besides a d-bridge will crash the game. so it won't work. replace it with the backup you made (hopefully u did) or use the one off the cd.




MilleauRekiir

I follow teh Moo!

50 XP

4th November 2003

0 Uploads

631 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

In game? Single player or QB? It should work fine in QB. When you first press start, the bridge will display as the last one you use. After the thing has loaded, then the bridge changes. Ensure all files are in the correct places, there are no missing plugins etc and that the download wasn't in any way corrupted.

Aside from that, anyone have suggestions?




Blackrook32 Game Admin

BCFiles Site Administrator

4,744 XP

5th April 2002

56 Uploads

444 Posts

1 Threads

#4 14 years ago
JDDJ34I unzipped the bridge to a temporary directory and put the files in the correct folders but when I try to use the bridge in-game the game says now loading on the D-bridge and the game crashes. Any help would be great!

More than likely, it sounds like you did not install the mod correctly in your install. Look in the scripts/Bridge and scripts/Custom/Autoload folders. The .py files to be placed there loads up the bridge mod. Make sure your placing the files in the correct folders.

I would suggest you do this 'manually' by dragging and dropping the .py files the appropriate folders. So take your time in doing this.


"Fortune favors the Bold..."



JDDJ34

I'm too cool to Post

50 XP

5th September 2002

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Ok the bridge works now thanks everyone!