Custom Ship Problem 6 replies

Please wait...

shimano55

AoE3 Files Vice *****

50 XP

23rd November 2003

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I got my ship to work in Bridge Commander, but whenever it is destroyed or I self destruct it, the game freezes and I have to restart my computer. I there a way to fix this???




sabrewings

Captain of the Enterprise A

50 XP

1st January 2003

0 Uploads

337 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Hmmm... Never seen that... Could be a problem with your hardpoint.




shimano55

AoE3 Files Vice *****

50 XP

23rd November 2003

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Is there a way to make a Hardpoint file automaticaly?? Or do you have to type it up??




*The.Doctor

Trust me, I'm a Doctor

102,440 XP

25th November 2003

0 Uploads

9,964 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

I don't know of any way to automatically make hardpoints. you have to type them up. thats what i do.




sabrewings

Captain of the Enterprise A

50 XP

1st January 2003

0 Uploads

337 Posts

0 Threads

#5 14 years ago
RemanWarbirdI don't know of any way to automatically make hardpoints. you have to type them up. thats what i do.

Have you ever heard of the Model Property Editor???? No one in their right mind types up hardpoints anymore. WAY TOO LONG!!!




*The.Doctor

Trust me, I'm a Doctor

102,440 XP

25th November 2003

0 Uploads

9,964 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

your right i don't know what i was thinking when i wrote that? sorry about the bad advice!




shimano55

AoE3 Files Vice *****

50 XP

23rd November 2003

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#7 14 years ago

Okay, thx. I'll go get the MPE.