startup error 3 replies

Please wait...

mattdawolf

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

19th August 2002

0 Uploads

150 Posts

0 Threads

#1 18 years ago

I'm getting the screen below when I start up bridge commander. the only thing that I can think of that I did was trying to get the Defiant's pulse phasers to work.




Lord Degenerate

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#2 18 years ago

Yeah, I had that too, the problem is in either the scripts/custom/autoload folder or the scripts/custom/ships folder. Since you said it was the defiant that caused the problems try removing the defiant.py & .pyc files from either of those two folders and see if that gets the game running again. If that works I got some bad news: The Defaint HP files is corrupt but dont worry there is a replacement somewhere on the net... or you could do it yourself with the SDK for BC. I have done that but I can not release it because I used the original for a template and that would be wrong because I didn't do all the work. Sorry.




mattdawolf

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

19th August 2002

0 Uploads

150 Posts

0 Threads

#3 18 years ago

too late. I just nuked it and started from scratch. *REINSTALL*




Lord Degenerate

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#4 18 years ago

OUCH!!! Thats Why I keep a seperate copy of BC from a clean install in another folder. AAnd another with the second last mod that worked in another folder.