I still cant add my custom spray paint logo's!!! -1 reply

Please wait...

Ali_Al_Muhaida

BF1942files Staff

50 XP

7th June 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Hi. As you mabye know i asked how to add my own Spray paint logo to CS:S.. And i cant get it to work .. Can someone plz plz help me!.. Thx Cya Fellaz :naughty: Ali_Al_Muhaida




Chalky

B.D.T.R.

50 XP

6th February 2002

0 Uploads

273 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

I havn't seen anything on this yet ans am wondering if anyone else has this problem.

When I spray my custom logo and nobody else has sprayed anything the logo shows up and works fine. BUT, if someone has already sprayed something or they spray soemthing after me, the spray starts to change into their sprays and back; flickering between all different sprays.

If anyone has had this problem and fixed it it would be alot of help... its really bothering me.

yea i have the sane problem.. whenever i spray and then some1 sprays after me my orinignal spray paint image is turned into theirs...leaving 2 of their spray images. If some1 after that sprayed a diff1 then all the sprays wud duplicate to his. i dont care much for sprays but wud like it to be fixed.

its a bug that I have, its a bug that everyone else has and realizes whats happening the same on each and everyone of their computers, its a bug wait for valve to address it

So it looks like you will have to wait for Valve to fix it. T.T.F.N. Chalky

Found this it may help

http://www.raiden.se/spraytut/#step2




Ali_Al_Muhaida

BF1942files Staff

50 XP

7th June 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

Is ti Adobe Photoshop??!




Chalky

B.D.T.R.

50 XP

6th February 2002

0 Uploads

273 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Yes its a Photoshop 7 tutorial but you don't have to use photoshop try painshop pro or something similar.

"This step uses Photoshop (7), so if you have something else, you'll have to figure this out on your own."




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 13 years ago

I have a similar problem and i request some help.. I have imported an image on to CS:S and when i go to spray it on a server it doesnt come up. Do you know whats wrong and how i could go about fixing this? :uhoh:




Chalky

B.D.T.R.

50 XP

6th February 2002

0 Uploads

273 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

Sprays have to be jpg,bmp,tga or vtf, the best thing to do is have a look at the tutorials on this site, they also have some sprays to download and try. T.T.F.N. Chalky http://www.thespraysource.com/modules/news/