I cant play Fakefactory's mod :S -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 14 years ago

Im wondering if it may be my computer that dont tackle it ... my specs: Amd Athlon XP 2100+ (Running on 1.3 ghz) 512 MB PC2500 ram Ati Radeon 9800 Pro 128 MB Sound Blaster Live! 5.1 If so im scraping some money together to get this Amd Athlon 64 X2 4200+ 2GB PC3200 2x1024 matched Ati Radeon X1800XT 512 MB GDDR3 Sapphire Pure Innovation Motherboard




Rikupsoni

Victim of Forgotten HopeForum bystander

50 XP

26th April 2004

0 Uploads

3,047 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Oh and what's the problem? Was the point just to say that nice rig? :p




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 14 years ago

nope .. the screen first turns black then there comes red triangles all over the screen:S last time that happened my Geforce went straight to .. a very hot place




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 14 years ago

i cant play 5.1 sound either on CSS or HL2 .. none of my games actually ... but this might be a smaller problem since i can play with only 2 of 5 speakers.




chr0n1x

Can't stop modding EaW

50 XP

17th April 2005

0 Uploads

70 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

One thing you should know is that the minimum required memory for non-choppy gameplay with the FAKEFACTORY mod is 1gb. Your vid card should be able to take it, mine can and I have the same. CPU not too sure, but you need the memory, once you get your new computer you can run teh Insane Hires version :D Wow, that graphics card is gonna set you back, I got the 256mb version, but that was because the 512b was not out in Australia yet.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 14 years ago

hmm k thx ... i borrowed 512 more ram from my dad though its still choppy as HELL .... but my cpu is quite some years now... i would guess ... 2 weeks after tha athlon series was released ? cause my motherboard dont support faster cpu's :S