SV_StartSound: *^vo/episode_1/intro/kl_fellowcitizens06.wav not precached (0) -1 reply

Please wait...

Fluorescent523

Slightly cooler than a n00b

50 XP

9th October 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

i keep getting this error: SV_StartSound: *^vo/episode_1/intro/kl_fellowcitizens06.wav not precached (0) it says it in the console. like whenever dr kliner is giving speeches it plays nothing. does anybody know how to fix this?




Jager_57

Addicted to Gmod

50 XP

9th September 2006

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Just a guess, you could try typing SV_StartSound: *^vo/episode_1/intro/kl_fellowcitizens06 or however the error goes exactly, into the console with a space and a 1 on the end. Or maybe you are missing that sound somehow. But I can't help much more than that.




o0_bobbo_0o

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

21st October 2005

0 Uploads

177 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

if what he says didnt work.. reinstal the game




Fluorescent523

Slightly cooler than a n00b

50 XP

9th October 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

yea i did delete local game content and then installed agian and i still get that error. though i dont see how i can be missing it? its in the .gcf isnt it?




Jager_57

Addicted to Gmod

50 XP

9th September 2006

0 Uploads

269 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

very odd. Tyr finding the sound file and deleting it, then re-install the game over itself. Might work.




Fluorescent523

Slightly cooler than a n00b

50 XP

9th October 2006

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

sry, that was an exaple. its when ever an NPC is supposed to say somthing.