404 Error -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

commanderpraji

Jesus is my homeboy!

50 XP

19th September 2007

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Everytime on jk3files, when I click on a screenshot or their POTD all I get is their stupid 404 error, what's up?! :curse:




AdmiralHocking

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

30th April 2006

0 Uploads

5,252 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

...works fine for me...




Ensign Riles VIP Member

No! I'm Spamacus!

426,516 XP

17th June 2003

0 Uploads

39,479 Posts

1 Threads

#3 11 years ago

It's working for me, clicking this link still gives you the error?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 11 years ago

I occasionaly get the same error, though it isn't limited to just the PotD or screenshots.




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

It's happening on the entire network. When loading a page, after a second or two, I am redirected to a 404 error page. I just hit 'back' and 'stop' and I have no trouble seeing what I want to, because the page is loaded.

I also was having trouble seeing the banner ads occaisionally, too, but I don't think that's related. It's probably a malfuctioning javascript or something like that.




commanderpraji

Jesus is my homeboy!

50 XP

19th September 2007

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

I went to look at POTD and the pic was halfway loaded, but than the ********** 404 error came up again, and it just won't go away. :mad:




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

Please let me know if you continue to get these 404 errors.




NAB622

EAT ME!

50 XP

8th October 2005

0 Uploads

6,921 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

It happens every single time I try to load an image, and most of the time I load a regular page (no big images). About halfway through, it redirects to a 404 page with a strange URL that is totally wrong. But if I right-click the partial image and say 'view image' (I'm using FireFox), it loads up just fine. It was actually happening on every single page I loaded within the past 30 minutes. It's never been that bad for me...




ƒul*£ruM

I'm too Post to cool.

50 XP

24th November 2006

0 Uploads

449 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

It happens when I look at files, and it happens quite frequently.




Inyri Forge VIP Member

[Insert User Title Here]

55 XP

15th March 2005

0 Uploads

25,940 Posts

0 Threads

#10 11 years ago

Keep me posted if it continues happening. If it's what I think it is, the issue should work itself out for most people within a day or so from when you first noticed it.




  • 1
  • 2