New Ships not Visible -1 reply

Please wait...

Yellow_Vette

I'm too cool to Post

50 XP

21st April 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I have followed all of the instructions in the posted tutorial for adding new ships into the game, but when I start the game up, none of the ships graphic's are visible. It is as if everything added into the game except for the ship's graphics.




manitoba1073

FLEET ADMIRAL

50 XP

23rd February 2003

0 Uploads

523 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

ok this has been gone over lots of times. however we will try it again.

1. r all the correct files in the model folder of ur ship.(ie .gf .modx brk and brkx the pixs in bmp form ) to be sure. 2. are the default lines u added such as name of ur ship spelled correctly, with proper caps and that. cause i know when editing the defaults if the right letters arent capitalized ur ship will show in the refit but it will be completely unloaded. 3. and if that fails my aol aim is manitoba1073 so i can give u corrected lines or fixed model . 4. if i dont have it someone else can help too




gourasrs4

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

163 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

hi, this has happened 2 me but only once and all i did was the following: if the ships name is akira and all the files inside were sumfin like aki_1_i or sumfin like dat, then i changed it to akira_1_i, but then again its different for all different ships. if this dosnt work, make sure the name in the default core and default text are the same as the FOLDER name (the folder that all the ships graphics are in). and if that dosnt work then u lost me and i cant help. :rolleyes: sorry bout that

if u want any help with anything i wrote just write to : [email]gouras87@hotmail.com[/email]

fanx:agreed: