Shields Down Captain!!! -1 reply

Please wait...

ryanmar10

I'm too cool to Post

50 XP

3rd August 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

When I Load a game or change ships in the single player campaign (or Conquest) the available power bar is empty when in battle. I can’t fire any weapons and I don’t have any shields ether. It’s a real pain in the :moon:

PC’s specs: Windows XP Pro, Athlon XP 1800+ (1.53Ghz), 768Mb DDR-RAM, about 40GB free HDD space (1252Mb For Virtual Memory) , Radeon 7000 64Mb DDR-RAM, latest drivers were installed .




Darkness Knight 15

Zerstörung.

50 XP

15th May 2003

0 Uploads

4,262 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Have you messed with the game files ever? If so that could be your problem if you did the wrong thing with messing with game files.




Amok

I don't spend enough time here

50 XP

15th July 2003

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Have you clicked red alert... cause thats what happens at green




ryanmar10

I'm too cool to Post

50 XP

3rd August 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I've never touched the game files (I've only just got the game) And I’ve already tried clicking “RED ALERT”. when I go into battle and click the "Power Management" button there is no power in the “Available Energy” Bar, I think that’s why I don’t have shields and weapons, but I don’t know why I don’t have power.




wumpus

I'm too cool to Post

50 XP

20th August 2003

0 Uploads

134 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Reinstall game , try with patch ....




Kareeser

Admiral I.I.Winters

50 XP

25th June 2002

0 Uploads

99 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

Game-wise, I could only imagine how you could load out a ship and not install a warp core.

But since that's not possible, I'll stop talking now, :D