Skin problem for profis only ! -1 reply

Please wait...

[CyG]_Berry

I'm too cool to Post

50 XP

6th August 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

[color=green]Hello ! I built a skin wich based on the allied_pilot . The Prtoblem is that if i used in the multiplaier modus the feets are in the Cyber Nirvana. And the skin pulls the texture left him. it only works correct when al Users and the Server have the skin. I surched the tiki and the shader file again and again but i didnt found a failure . Is there any body who know this problem ?

prob00.jpgprob01.jpg[/color][/FONT]

********************* TIKI setup { path models/human/allied_pilot skelmodel allied_pilot.skd

surface pants shader usaf_pants surface coat shader usaf_bt_top surface cullpants shader usaf_pants

// $include models/human/heads/us_young_heads.tik path models/human/heads skelmodel head1.skd surface head shader berry_head

path models/human/hands skelmodel hand.skd surface hand shader handsnew

path models/gear/g_headgear skelmodel creasecap.skd surface creasecap shader usaf_schiff

path models/gear/us skelmodel 45holster.skd surface 45holster shader 45holster

}

animations { idle 45holster.skc }

// // define what folder to get specific sound from for the player model // $define pulloutdir sound/weapons/pullout

init { client { // Cache sounds here } server { voicetype pilot // set the voicetype to use for multiplayer instant messaging } }

// // include the base player model definition // $include models/player/base/include.txt

// need to indicate the end of the tiki file because we have a tiki command at the end //end

****************************

(Tiki fps ) :

TIKI setup { path models/player/US_Army // Set path to set skelmodel from skelmodel USarmyplyr.skd // Set base model

surface viewsleeves shader viewsleeves_pilot

// right hand surface triggerhand shader handview // different left hands surface lefthand shader handview surface garandhand shader handview }

// // define what folder to get specific sound from for the player model // $define pulloutdir sound/weapons/pullout

init { client { // Cache sounds here } }

// // include the base player model definition // $include models/player/base/include_fps.txt

// need to indicate the end of the tiki file because we have a tiki command at the end //end

****************************

usaf_bt_top { qer_editorimage textures/usaf_bt_top.jpg { map textures/usaf_bt_top.jpg rgbGen lightingSpherical } } usaf_pants { qer_editorimage textures/usaf_pants.jpg { map textures/usaf_pants.jpg rgbGen lightingSpherical } } usaf_schiff { qer_editorimage textures/usaf_schiff.jpg { map textures/usaf_schiff.jpg rgbGen lightingSpherical } } berry_head { qer_editorimage textures/berry_head.jpg { map textures/berry_head.jpg rgbGen lightingSpherical } }[/color][/size]




[CyG]_Berry

I'm too cool to Post

50 XP

6th August 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

hmmmm.... no profis in da house ???????




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

everything seems OK to me. Or did you changed the animations?? Like the idle or move animations. I think that's the problem. The same thing as in CityNights when you play in an multiplayer server wich don't got CityNights. After i removed all the animations in CN everything works fine. I don't know if you changed the animations. if so, delete them




[CyG]_Berry

I'm too cool to Post

50 XP

6th August 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

No i didn't change the animation ! I changed only the texture and rename the shader and tiki files for the new texture . But now where you said delete them i remember , that i haved this prob once a time. So maybe its better i build it up new . Holpe it works after




[CyG]_Berry

I'm too cool to Post

50 XP

6th August 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Okay , i found it by my self ! It seams like it was this in the tiki file.

*********** }

animations { idle 45holster.skc } ************

Thanks for the tip !