skinning prob -1 reply

Please wait...

Thorg

I post to get attention

50 XP

2nd June 2003

0 Uploads

67 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

i have sucessfully mapped and exported my model but when i play with my new proton gun bar machinegun i see a blurry mess :)




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

The textures are not applied... Have you put the textures in the correct maps? And have you edited the text files, such as the .tiki file?




Thorg

I post to get attention

50 XP

2nd June 2003

0 Uploads

67 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

i am quite sure i have the textures right, if i send it o you, would you mind looking at my paths? i have tried much and it still appears like this. :(




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Well I don't mod for MOH anymore and I don't remember how I used to apply skins and stuff either. But I can try.




Thorg

I post to get attention

50 XP

2nd June 2003

0 Uploads

67 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

here it is, anyone who wants to test it go ahead.




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

it should work now

I can't test it since I don't have MOH installed anymore. But I think it works now. If it does, please tell me and I can tell how I fixed it (even though I think you can find that out yourself now, it's really easy :lol:)




Thorg

I post to get attention

50 XP

2nd June 2003

0 Uploads

67 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

actually it didnt, what did you change? i noticed you had misspelled textures in the shader file :), i fixed that and it still didnt work