Hardware Shaders 2.0 problems -1 reply

Please wait...

Wooly_Bully

I love my ball

50 XP

31st January 2005

0 Uploads

2,538 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

I reinstalled MOH:PA to try out the new patch and when I run the game with Hardware Shaders 2.0 I get white lines around in-game objects like player models and weapon models. I took a shot of it... http://img.photobucket.com/albums/v726/calmo/MOHscreen.jpg I'm running on a Radeon 9800 pro 128mb card with the latest drivers, anybody got any tips on how to fix this?




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

I dont think the card supports HS2.0 On my dad's pc i have the same problem, same card as well.




Wooly_Bully

I love my ball

50 XP

31st January 2005

0 Uploads

2,538 Posts

0 Threads

#3 13 years ago
HGen_SnakeI dont think the card supports HS2.0 On my dad's pc i have the same problem, same card as well.

If the card didn't support it wouldn't the game simple not work if I tried HS2.0?




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

No it would just run with the errors you see now. What if you turn off HS2.0?




Wooly_Bully

I love my ball

50 XP

31st January 2005

0 Uploads

2,538 Posts

0 Threads

#5 13 years ago
HGen_SnakeNo it would just run with the errors you see now. What if you turn off HS2.0?

[COLOR=black]If I run the game with HS1.0 it runs fine only thing is I miss out on some little details here and there in the graphics. I uninstalled the latest patch and just ran the game in a 'out of the box' state and the white line effect is toned down quite a bit but the only draw back is I can't run the game with AA unless I use the latest patch, the curse of being fussy about details I guess....:lol: [/COLOR]




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

Certainly lol.giflol.giflol.gif