PA flickering texture help please! -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

Hi everyone.I have a problem with pacific assault.Some textures in environment and on soldiers uniforms are flickering.Like I'm playing the game in 16 bit.My system specs are as follows: P4 2.08 GHZ HT 1024 MB Ram Asus Radeon 9600 XT 128 MB(Catalyst 4.10) I posted this on the problems,errors forum but I think this forum is the correct one.And HGEN SNAKE has told me to set it to 32 bit.But how can I do it?There is not an option to set to 32 bit.Any help will be apreciated.




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

As i said on the previous thread: I didnt read your question good. I thought you were talking about AA.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 13 years ago

I still need help with this one.Please help me! It's really really annoying.I can't play this game because of this.I sent an e-mail to EA 3 days ago but they haven't replied yet.I think it has something to do with W-Buffer.I encountered this on Operation Flashpoint.When I had a Geforce 4 MX I could enable W-Buffer.But when I bought this 9600 I couldn't enable it.How can I enable W-Buffer?I think W-Buffer will solve it.Because it solved is in Operation Flashpoint. |------------------------------------------------------------------------| Is there nobody to help me?At least give me an idea.Please!It's really annoying.Don't anybody encounter this on an ATI card.If not what drivers are you using.If you can tell that to me I really apreaciate it.Anybody help me!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

Is there nobody to help me?At least give me an idea.Please!It's really annoying.Don't anybody encounter this on an ATI card.If not what drivers are you using.If you can tell that to me I really apreaciate it.Anybody help me!




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

I think I know how to fix it.. .. Do you have Hardware Shaders 2.0 on?? If so try turning it off.