Crash! -1 reply

Please wait...

<(JRB)>Abyss

I don't spend enough time here

50 XP

1st December 2003

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi, I have recently made a few skins, and whenever I try to load them Jedi Acedemy Crashes. I can't even look at the Icon in the skin menu when it crashes it says "Requested feature was omitted at compile time". I have made skins before and they worked. I think it might be the 1.01 patch, has anyone else had the same thing happen? Also I have heard that it can crash if the resolution is to high. So I resaved all the files with a lower resolution and it still won't work. I zipped it into a .pk3 file and sent it to a friend to see if it would work. But of course it didn't. I was just wondering if anybody could help me?




Kahless the Grey

Special 'cause I said so

50 XP

24th September 2002

0 Uploads

889 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

wrong forum




Dreadnought[DK] VIP Member

Grumpy Admin

202,715 XP

7th March 2003

0 Uploads

19,294 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

DO NOT POST GAMING ISSUES IN THIS FORUM!!! Go here instead: http://www.gamingforums.com/forumdisplay.php?f=461




AzH

I'm too cool to Post

269,650 XP

17th September 2003

0 Uploads

24,050 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

moved to modding & editing for JKIII: JA.

please guys, when you see a thread in the wrong forum, don't post "wrong forum", it doesn't help. instead, contact someone to move it. :thumbsup:




Marth

The Internet ends at GF

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

126 Posts

0 Threads

#5 14 years ago
<(JRB)>AbyssHi, I have recently made a few skins, and whenever I try to load them Jedi Acedemy Crashes. I can't even look at the Icon in the skin menu when it crashes it says "Requested feature was omitted at compile time". I have made skins before and they worked. I think it might be the 1.01 patch, has anyone else had the same thing happen? Also I have heard that it can crash if the resolution is to high. So I resaved all the files with a lower resolution and it still won't work. I zipped it into a .pk3 file and sent it to a friend to see if it would work. But of course it didn't. I was just wondering if anybody could help me?

just outta curiosity did you remember to put the "model.glm" in the pk3?




&lt;(JRB)&gt;Abyss

I don't spend enough time here

50 XP

1st December 2003

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

yea the model.glm was in the ,pk3