Expansions won't run -1 reply

Please wait...

konfuzd

I don't spend enough time here

50 XP

9th May 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Ever since early January, both Breakthrough and Spearhead will not run on my machine. All the farther I can get into the game is the splash screen and then it goes back to the desktop. I have tried both with and without patching and this problem has persisted through multiple installs of windows xp including formatting the partition it's installed on. I have the EA tech support people stumped on this one and I was wondering if anyone had any ideas.




GUANShire

Not a title right now

50 XP

25th June 2004

0 Uploads

112 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Scratches on Cd's ? U have a nice 3D Card ? Any mods over there ?




konfuzd

I don't spend enough time here

50 XP

9th May 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

Since I probably should have posted this, here's my specs:

Athlon 64 3200 Winnie @ 2.4GHz 1.4V stock heatsink Radeon X800XL @ 426MHz core 531MHz mem 2GB pqi pc3200 RAM Sound Blaster Audigy 2 ZS Abit AX8 Ultra X-connect 500W PSU Maxtor 160GB and 40GB HDD

The problem shouldn't be there since it predated this system

I also have no mods




konfuzd

I don't spend enough time here

50 XP

9th May 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

I have narrowed the problem down to a conflict with something on the system tab on msconfig. Has anyone else had something that conflicted with a game?