MOHAA Launch Problem Using Dedicated Server -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

I'm trying to setup a Dedicated MOHAA Game Server for the Troops here in South Korea. The following info is provided with the hope that "help will be coming". Server Specs: CPU.......Intel P4 Core2 DUO 2.67GHz Mem......Twin Corsair PC6400 (2GB) HD........Twin WD Raptor 150's Video....eVGA 7900GTX Router & Internet Connection: Note: Server is on LAN and has been assigned (via WinXp Home setting & Router) a Static IP Address and all appropriate Ports for MOHAA, GameSpy & ASE have been opened. Router.....Belkin F5D 6231-4 Wireless Internet Connection....ISP ADSL (1.5MB) Any additional Info required about the above, please let me know! WHAT I KNOW and WHAT WORKS: 1. MOHAA.exe Launches and Works as follows: a. when launched from modified command line/ "Desktop Icon" b. from within Game when "Use GameSpy" box is checked c. as indicated above, I know all required MOHAA, GameSpy, ASE Belkin Router Ports are "Open and Working" or I wouldn't be able to Host Game (in Non-Dedicated Mode) 2. MOHAA._server.exe Launchers but does not complete as follows: a. when launched from modified command line/"Desktop Icon" b. when launched from within Game when "Use GameSpy" box is checked c. when launched using "MOHHA Runner" which creates the 'server.cfg' file. Note: Various "server.cfg" file modifications have been tried for 2a. and 2b. above, none of which worked. The Game would not Launch What follows is the MOHAA Console info as the Game attempts to Launch: Common Initialization --- Medal of Honor Allied Assault 1.11 win-x86 Mar 5 2002 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Games\EA GAMES\MOHAA/main E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\pak6.pk3 (104 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak5.pk3 (259 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak4.pk3 (593 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak3.pk3 (669 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak2.pk3 (4722 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak1.pk3 (772 files) E:\Games\EA GAMES\MOHAA\main\Pak0.pk3 (11175 files) ---------------------- 18294 files in pk3 files execing default.cfg execing menu.cfg ^~^~^ Can't find newconfig.cfg couldn't exec newconfig.cfg Config: unnamedsoldier.cfg execing configs/unnamedsoldier.cfg ^~^~^ Can't find localized.cfg couldn't exec localized.cfg execing autoexec.cfg ...detecting CPU, found Intel Pentium III ------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... Couldn't set DI coop level Falling back to Win32 mouse support... ------- Input Initialization Complete ------- 45 You are now setup for medium mode. Winsock Initialized Opening IP socket: localhost:12203 Hostname: p4 Alias: p4.kornet.net IP: 192.168.2.51 --- Common Initialization Complete --- 1139 ms Working directory: E:\Games\EA GAMES\MOHAA execing testcfg1.cfg ------ Server Initialization ------ Server: dm/mohdm7 LoadLibrary (main/gamex86.dll) ==== InitGame ==== sizeof(Actor) == 2960 Magic sizeof actor numer: 2896 ------------------ Event system initialized: 154 classes 1303 events 802648 total memory in response list ==== CleanupGame ==== CM_LoadMap( maps/dm/mohdm7.bsp, 0 ) ^~^~^ Can't find textures/general_industrial/ibeam_flat2.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/hearth_set1baseF.tga ^~^~^ Can't find textures/algiers/algierwall1.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/whitewoodbmtrm.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/whitewoodbm.tga ^~^~^ Can't find textures/algiers/algierwall_set5wtrim.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/hearth_set1trim.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/carptset2.tga ^~^~^ Can't find textures/interior/manor_woodfloor.tga ^~^~^ Can't find textures/mohtest/joist.tga Adding script: 'dm/mohdm7_precache.scr' TIKI_InitTiki: could not find surface 'panzerschreck2' in 'models/weapons/panzerschreck.tik' (check referenced skb/skd files). TIKI_InitTiki: could not find surface 'origin' in 'models/projectiles/steilhandgranate_primary.tik' (check referenced skb/skd files). TIKI_InitTiki: could not find surface 'tag_barrel' in 'models/projectiles/steilhandgranate_primary.tik' (check referenced skb/skd files). TIKI_InitTiki: could not find surface 'origin' in 'models/projectiles/steilhandgranate.tik' (check referenced skb/skd files). TIKI_InitTiki: could not find surface 'tag_barrel' in 'models/projectiles/steilhandgranate.tik' (check referenced skb/skd files). ^~^~^ Can't find models/player/allied_oss.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/allied_oss.tik ^~^~^ Can't find models/player/allied_oss_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/allied_oss_fps.tik ^~^~^ Box data is corrupted for 'models/human/allied_pilot/allied_pilot.skd' ^~^~^ Morph targets data is corrupted for 'models/human/allied_pilot/allied_pilot.skd' ^~^~^ Can't find models/player/german_elite_gestapo.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_elite_gestapo.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_elite_gestapo_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_elite_gestapo_fps.tik Channel named Bip01 L Clavicle pos not added. (Bone will not work without it) Channel named Bip01 R Clavicle pos not added. (Bone will not work without it) ^~^~^ Can't find models/player/german_winter1.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter1.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter1_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter1_fps.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter2.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter2.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter2_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter2_fps.tik -------------------- Spawning Entities ----------------------- soundtrack switched to . -------------------- Actual Spawning Entities ----------------------- ^~^~^ Can't find models/bush4.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/bush4.tik ^~^~^ Classname bush_CBuckthorn used, but model was not a TIKI, using Object. *!*!*!* Objects are not allowed for use in the game. Make it a static model or a script model as needed. -------------------- Actual Spawning Entities Done ------------------ 17 ms ^~^~^ Can't find models/bush4.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/bush4.tik ^~^~^ Bad model name 'bush4.tik' 0 teams with 0 entities Adding script: 'dm/mohdm7.scr' ^~^~^ Can't find models/player/allied_oss.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/allied_oss.tik ^~^~^ Can't find models/player/allied_oss_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/allied_oss_fps.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_elite_gestapo.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_elite_gestapo.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_elite_gestapo_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_elite_gestapo_fps.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter1.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter1.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter1_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter1_fps.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter2.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter2.tik ^~^~^ Can't find models/player/german_winter2_fps.tik Tiki:LoadFile Couldn't load models/player/german_winter2_fps.tik Adding autosave names 70 entities spawned 125 simple entities spawned 0 entities inhibited -------------------- Spawning Entities Done ------------------ 46 ms *!*!*!* 'models/bush4.tik' was spawned as an Object entity at (-2467 -605 -128). Should be made into a static model or script model (#1). -----------PARSING UBERSOUND (SERVER)------------ Any SetCurrentTiki errors means that tiki wasn't prefetched and tiki-specific sounds for it won't work. To fix prefetch the tiki. Ignore if you don't use that tiki on this level. CG_Command_ProcessFile: ubersound/ubersound.scr Parse/Load time: 0.066000 seconds. -------------UBERSOUND DONE (SERVER)--------------- -----------PARSING UBERDIALOG (SERVER)------------ Any SetCurrentTiki errors means that tiki wasn't prefetched and tiki-specific sounds for it won't work. To fix prefetch the tiki. Ignore if you don't use that tiki on this level. CG_Command_ProcessFile: ubersound/uberdialog.scr Parse/Load time: 0.678000 seconds. -------------UBERDIALOG DONE (SERVER)--------------- ------ Server Initialization Complete ------ 2.62 seconds execing Banned.cfg Hitch warning: 2631 msec frame time Hitch warning: 2429 msec frame time Note: this used the "server.cfg" file created by MOHAA RUNNER but as I said above, the Game will not Launch with any "server.cfg" when attempting a 'Dedicated Server'/MOHAA_server.exe So, I guess that's the basic problem/question, if the Game will Launch and run when using the "in game" feature with "Use GameSpy" or using the modified MOHAA.Exe command line....Why would the Game Launch and run when anything connected to the setup say "use DEDICATED SERVER". I would appreciate any assistance in getting this server/Game to run in the DEDICATED MODE and the Troop and myself would be in your debt! Thanks all for your time and professionalim! Dr. Ian R. Kelley US Forces Korea 21D "Second to None"