MOHAA Only Pings 6-8 Servers - the rest time out, and there is nothing wrong. -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

All of a sudden, MOHAA would only look up information on 6-8 gaming servers. Before, it would load all game servers, and I would never time out connecting to any of them. I can only connect to the first 6-8 servers it loads up. This is so weird. I uninstalled MOHAA completely, and then I reinstalled it to drive F (one of my partitions) instead of drive C. GameSpy seems to let me connect up to a few more servers, but it too only loads the first 6-8 servers. Xfire does this as well. Can anyone help me? I've attached a screenshot to show you what it does. mohaaserversmu0.jpg




Animefan162a

Firearm and Anime Otaku

50 XP

22nd January 2007

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

What game verison do you have? Is it updated? what's your internet connection?




-Slick-cRiSsI

MoHFiles Vice-Site Manager

50 XP

13th December 2006

0 Uploads

1,488 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Make sure you have the v1.11 Patch installed.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 12 years ago

Yes, I have the 1.11 patch installed, and as I said, one day it just stopped working. Any ideas?




Animefan162a

Firearm and Anime Otaku

50 XP

22nd January 2007

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

What did you set your internet connection as??




Animefan162a

Firearm and Anime Otaku

50 XP

22nd January 2007

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

So your sure it gave you 6-8 server then said "done updating" ? Because sometimes it takes long. If it's not that check your modem make sure it's working.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 12 years ago

Yep, I'm sure everything is ok. After pinging those 6-8, it seems to stop. If you let it keep going, the rest of the servers all turn red. I also just installed both expansion packs, and they also have the same problem for multiplayer.




-Slick-cRiSsI

MoHFiles Vice-Site Manager

50 XP

13th December 2006

0 Uploads

1,488 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

That's strange. What internet connection do you have?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#9 12 years ago

I remember going through this problem while i was in my clan. A good thing was that my mate down the street was in the same clan and he was having the problem as well, we were both on the same isp, but we just connected to the server by IP address, our pings were fine. Not sure about his problem but mine subsided after a defrag and disk compression




Animefan162a

Firearm and Anime Otaku

50 XP

22nd January 2007

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#10 12 years ago

If that doesn't help..... Try checking your modem or make sure Firewall/Windows Defender isn't blocking anything.