Screenshot help -1 reply

Please wait...

RyanRyzzo(again)

Weird SAS Nutter!

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Okay, some screenshots turn out black or grey with only a small strip of real picture visible... can someone help :bawl: im a screenshot lover and well... err..




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 16 years ago

could be a spaz in the graphics card at the moment you take the screenshot. Do you change the pic to a jpg??




RyanRyzzo(again)

Weird SAS Nutter!

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

well, usually yeah IF the TGAs get out fine, but they're all black and only the place where the score is shown is visible and then it always shows there : 'Time left 144.44' always the same thing ... damn you ATI Radeon 9600 256mb !!! my Nvidia Geforce4 MMX 64mb was even better when playing games... no glitches and other poop




RyanRyzzo(again)

Weird SAS Nutter!

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

does any1 have an answer to my problem? so, here's a pic: most of them turn out like this.. if i install new drivers the visible box is near the gun ammo area ...




nimo333

NIMO and NIMO333

50 XP

1st October 2004

0 Uploads

389 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

If the button for taking a screenshot is not working well, then try the "Print Screen" button, but of course, you have to exit out of the game and then paste it somewhere like in photoshop --> new --> paste --> save




nimo333

NIMO and NIMO333

50 XP

1st October 2004

0 Uploads

389 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

I don't know, I played all the medal of honor games except Pacific Assault on my geforce 2 mx and I had no problems in taking screenshots or playing it. Maybe you need to update your video drivers or something or install directx 9c. (Note: If you have Windows XP SP2, then you have already installed Directx 9c).




RyanRyzzo(again)

Weird SAS Nutter!

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

1. I have already mentioned that I updated my drivers(the only thing noticeable was that the visible box was in the lower right corner of the screen) 2. I have DirectX 9.0c since december.. or maybe even earlier. 3. your post didnt help, post only if you REALLY KNOW what to do. 4. Thanks anyway for atleast trying to ease my suffering.