service pack 2! -1 reply

Please wait...

fewzz

War Wot Is It Good For....FUN!

50 XP

19th May 2003

0 Uploads

317 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

anyone installed service pack 2 , well i did and i got a BIG prob , i cant continue with my mod or even play moh until i cracked it , when ever i start up moh i get a access denied message saying ' please login with administrator priviledges and try again'?! , i tried everything i can , nothing works! , i have only one login account , me! , i am admin! , i tried reinstalling etc , done the usual firewall stuff but nothing! anyone have had this prob , can you HELP!. , ive contacted MS and that was no help , HELP!




EOISuB0

I'm too cool to Post

50 XP

10th October 2004

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Hey man, urm, try logging into real Administrator, see if you can get anything to work from there...also, did you update to SP-2 or did you fresh install it? I did a fresh install and have had no problems. Lemme know if I can help. [EOI]SuB-0




fewzz

War Wot Is It Good For....FUN!

50 XP

19th May 2003

0 Uploads

317 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

no i had sp1 , i got sp2 and installed that , you sat log into real administrator? how? only loggin my comps got is my own one? oh and thanks for replying :)




EOISuB0

I'm too cool to Post

50 XP

10th October 2004

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

Ok, to get to Administrator do one of the following, which ever applies to you. 1) When your computer turns on and Windows loads, is there a Login Screen? If so do A if not see B. A: At the login screen press Ctrl + Alt + Del three times. This will bring up manual login. For the user name type the following EXACT Administrator if you added a password to administrator then type that password, if not then there is no password just the user name. B: Once you get into windows you can go to Start> Log Off> and then do the same steps as option A. If I can help in any other way let me know. [EOI]SuB-0 P.S. And No Problem :cool:




fewzz

War Wot Is It Good For....FUN!

50 XP

19th May 2003

0 Uploads

317 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

thanks [EOI]SuB-0 , i just uninstalled SP2 , found it a right pain anyways hehe , cheers :)




EOISuB0

I'm too cool to Post

50 XP

10th October 2004

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

HAHAH no problem man, SP-2 is GREAT, so long as you do a fresh install of windows before you upgrade to SP-2. Well no problem, if you need anymore help just hollar. [EOI]SuB-0




Paxaddo

I don't spend enough time here

50 XP

21st May 2008

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#7 13 years ago

I think I'm having the same prob or the server is down? don't know which it is but as soon as sp2 'auto' installed all sorts of online stuff stopped working. Firewall issues...?